apr 12

Voor vloeren moet u bij Maerssens Vloerenhuys zijn

Een nieuwe vloer. U heeft er waarschijnlijk lang over na gedacht toen u de vloer van uw huis ging uitzoeken. Het is hoogstwaarschijnlijk dat u zeer tevreden was met de keuze en daarom uw vloer nog steeds mooi vindt. Helaas is dit al (tientallen) jaren geleden en is de vloer niet meer hoe het was. U kunt nu twee dingen doen. U kunt of een nieuwe vloer aanschaffen of u kunt de vloer laten opknappen. Voor beide zaken moet u bij Maerssens Vloerenhuys zijn.

Maerssens Vloerenhuys

Maerssens Vloerenhuys is een familiebedrijf wat al jaren bestaat. Na al die jaren is er veel kennis en ervaring bijgekomen. De manier van werken is echter niet veranderd. Nog steeds maakt Maerssens Vloerenhuys gebruik van de traditionele en ambachtelijke manier van het leggen en opknappen van vloeren. In het assortiment vindt u veel verschillende soorten vloeren. Als u graag uw vloer wilt behouden is dit ook mogelijk. U kunt de vloer laten schuren en opnieuw laten lakken, zodat de vloer weer als nieuw is.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe vloer of het laten opknappen van de vloer? Ga dan naar de website voor het assortiment, voor alle producten en voor alle informatie zoals de prijs voor het schuren van parket. Vragen en opmerkingen kunnen via de contactgegevens op de website.