jun 23

Vergaderen op een andere manier

Wilt u een keer wat anders dan binnen op kantoor in een vergaderruimte vergaderen? Rederij Celjo presenteert: Vergaderen op het water. Met het vergaderarrangement worden u en uw collega’s een ervaring rijker. U vaart langs diverse historische steden en dorpjes. Rederij Celjo biedt ouderwetse gastvrijheid in een hedendaags pakketje. Met het vergaderarrangement wordt u op de boot vriendelijk ontvangen met koffie en koek, daarna kunt u vergaderen en wanneer de kapitein het startsein geeft voor vertrek zal er een lunchbuffet worden aangeboden. Op het vergaderarrangement na bied Rederij Celjo ook nog andere arrangementen waaronder een moonlight cruise, trouwarrangement en zonsondergang arrangement.

Een interessante ervaring rijker

Mijn vrouw en ik waren op zoek naar een leuke maar niet te gewone trouwceremonie. Wij hebben zelf nog nooit van een trouwceremonie op een boot gehoord en zodra we dit zagen vonden we het meteen een super leuk idee. Daarom hebben we ook voor het trouwarrangement van Rederij Celjo gekozen. We hebben een super tijd gehad. Niet alleen gastvriendelijk personeel maar ook heerlijk eten en een geweldige boottocht! Het is zeker een aanrader voor mensen die een keer iets anders willen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden bij Rederij Celjo zoals, vergaderen op het water of partyboot Deventer, kunt u terecht op de website. Ook kunt u telefonisch contact opnemen.