dec 23

Veiliger door motorhelm

Als bestuurder van een motor is het een must om tijdens het besturen van uw motor een helm te dragen in Nederland. In Nederland kunt u dan ook een ontzettend hoge boete krijgen voor wanneer u deze helm niet draagt. Een motorhelm is er niet om u tot last te zijn, maar een motorhelm zal uw hoofd ten alle tijden beschermen tegen alle ongelukken die op de loer liggen. Een kleine stuurfout kan namelijk al leiden tot een ernstig ongeluk, waarbij u op uw hoofd kunt vallen. Met een motorhelm is uw hoofd in ieder geval maximaal beschermt tegen de klap.

Andere landen

In sommige landen is het nog altijd niet verplicht om een motorhelm te dragen. Echter is dit natuurlijk enorm gevaarlijk, omdat diegene die niet de beschikking hebben over een motorhelm een grote kans hebben tot overlijden wanneer zij een ongeluk krijgen met de motor. Door de snelheid waar een motor mee rijdt, zal de klap op het hoofd enorm zijn wanneer u een ongeluk maakt of krijgt. Met een motorhelm is uw hoofd echter beschermt.

Nieuwe motorhelm

Wilt u graag een nieuwe motorhelm aanschaffen? Surf dan direct naar de website van Van Veen Motoren en bekijk hun motorhelmen-collectie!