jan 20

Vaccinaties laten zetten was nog nooit zo vertrouwd!

Betrouwbaar, Veilig en Gemakkelijk zijn de drie kernwoorden die het beste passen bij “Thuisvaccinatie.nl”. Of uw kind nou bang is voor naalden, of u zelf te druk bent met het voorbereiden met uw reis, bij Thuisvaccinatie.nl kunt u uw vaccinaties gewoon laten zetten wanneer het u uitkomt. Dit betekent dat het ook in het weekend of ’s avonds kan.

Vergoeding vanuit uw zorgverzekeraar

Thuisvaccinatie.nl wordt meestal deels of geheel vergoed door uw zorgverzekeraar. Daarnaast worden er geen extra kosten gerekend voor de service aan huis. Er is daarom geen enkele reden om vrij te vragen van uw werk en langs te gaan bij de GGD of een ander vaccinatiecentrum. U kunt gewoon een afspraak maken wanneer het u uitkomt! Op de website van Thuisvaccinatie.nl kunt u meer informatie vinden over de vergoedingen.

Een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken met een van de erkende artsen van Thuisvaccinatie.nl?  Of het nou gaat om vaccinaties in Amsterdam, Leiden of een andere stad, er woont altijd wel een erkende arts bij u in de buurt. U kunt zich aanmelden via de website en op deze manier online een afspraak maken. Mocht u er zelf niet uitkomen dan kunt u uiteraard altijd even contact opnemen met een van de medewerkers.