dec 28

Trend voor 2015: Muurstickers met tekst!

Een trend in het interieur is al een tijdje het gebruik van letters, woorden of tekst. Zo zie je vaak houten letters voorbij komen op smalle plankjes. Maar je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een mooie tekst op de muur te plaatsen. Ook in 2015 is dit een trend op het gebied van interieur. En daar kunt u eenvoudig aan meedoen! Door zelf een tekst op de muur te plaatsen via een muursticker.

Een muursticker op de muur

Een muursticker is een eenvoudige manier om de muur te veranderen. Veel mensen vinden het leuk om zo af en toe het interieur in huis om te gooien, maar niemand zit te wachten op veel gedoe met verf, kwasten en behang. Een muursticker is daarvoor een mooi alternatief. Deze zijn in verschillende afbeeldingen verkrijgbaar op de webshop van Topmuurstickers. Maar ook kan je kiezen voor bijvoorbeeld een tekst.

Kies zelf een tekst!

De teksten zijn kant en klaar verkrijgbaar.Misschien zie je op de webshop een mooie quote die je graag thuis op de muur hangt. Maar het kan ook zo zijn dat je zelf een mooie tekst weet waar je een sticker van wilt laten maken. Ook dit is mogelijk bij Topmuurstickers. Zo heb je je eigen tekst op de muursticker!