sep 22

totaaltegel voor maatwerk!

Bent u al bekend met de firma totaaltegel? Dit is een bedrijf waar u terecht kunt voor onder meer vloertegels, wandtegels, terrastegels, uw tuin en / of bestrating, maatwerk en onderhoud en verwerking. Dit bedrijf heeft een mooi en een groot assortiment waar u uit kunt kiezen. Ook bent u hier verzekerd van een directe scherpe prijs. Diverse producten zijn direct uit voorraad leverbaar en de levering in de Benelux is heel erg snel. Tot slot kunt u hier ook terecht voor maatwerk door de zagerij waar totaaltegel over beschikt. Wilt u graag leisteen terrastegels aanschaffen? Dan verwijzen wij u dan ook graag door naar de firma totaaltegel. 

Over de leisteen terrastegels

Een leisteen is een hele mooie soort steen. Het oppervlakte is heel erg levendig en dit komt door de afwisselende laagjes die zichtbaar zijn in de steen. U kunt een leisteen terrastegel zowel binnen als buiten toepassen. Bij totaaltegel worden de leisteen terrastegels geïmporteerd uit Brazilië en Noorwegen. Een leisteen terrastegel is een tijdloze en bijzondere natuurstenen terrastegel! Eentje waar u nog jaren van kunt genieten.

De website

Wilt u meer lezen? Ga naar de website van totaaltegel.  Hier kunt u ook meer zien over de andere producten in hun assortiment.