jun 22

Rust voor de chauffeurs

Heb jij veel personeel dat op de weg is? Heb jij bijvoorbeeld een transport bedrijf en ben je bang dat jouw chauffeurs meer rijden dan dat ze word opgedragen? Wil je zeker weten dat er voldoende rust word gehouden door de chauffeurs zodat ze de afstanden op de juiste manier afleggen. Wil jij weten waar jouw chauffeurs uithangen op ieder moment van de dag? 

Dan is een digitale Tachograaf iets voor jouw bedrijf, op deze manier kun je gemakkelijk controleren waar jouw chauffeurs zijn en hoe lang ze daar al zijn. Je kunt controleren of ze inderdaad de juiste rust nemen die ze opgedragen word. Door de juiste rust te nemen worden er minder fouten gemaakt en rijden de chauffeurs wakker op de snelweg. Zodra een chauffeur te weinig rust krijg kunnen er ongelukken gebeuren en talloze fouten worden gemaakt. 

Een digitaal tachograaf zorgt er voor dat je kunt controleren of ze inderdaad doen wat je zegt en of ze inderdaad op de juiste manier, plaats, tijd rijden zoals jij ze dat hebt verteld.

De chauffeurs zullen strenger voor zichzelf zijn waardoor jij en zij een beter gevoel hebben over het rijden van de ritten. Het is immers een slopend beroep.