dec 02

Recreatiepark de Leistert; camping in Limburg die kindvriendelijk is.

Bent u op zoek naar een camping in Limburg die kindvriendelijk is om de zomervakantie heerlijk met het gezin door te brengen? U kunt niet vroeg genoeg zijn. Als u nu boekt kunt u alvast lekker gaan voorgenieten. Heerlijk om zo de wintermaanden door te komen. Voor u het weet is het lente en dan zomer! Bij Recreatiepark de Leistert in Limburg bent u geheel aan het juiste adres.Dit park is er voor iedereen; van jong tot oud. Iedereen kan hier een super vakantie beleven. Dat is ook niet zo moeilijk. De camping heeft namelijk de titel ‘Best Camping’ van de ANWB gekregen en maar liefst vijf sterren! Niet zo gek ook, dit park beschikt over vele faciliteiten om een heerlijke tijd te hebben. Vervelen is hier haast onmogelijk!┬á

Wat maakt dit park zo kindvriendelijk?

Wat maakt dit park nou precies zo kindvriendelijk? Wij leggen het u graag uit. Vele plekken op dit park zijn speciaal ingericht op gezinnen en kinderen. Zo vindt u hier diverse speelplekken en speciaal ingerichte kindervelden. Denk aan Veld Zomerhof en Veld Elzenhof. Hier kunt u, vanuit uw luie stoel, uw spelende kinderen in de gaten houden.

Meer informatie over het park

Wanneer u meer informatie wilt over het park verwijzen wij u graag door naar de website van Recreatiepark de Leistert. Wij wensen u, en uw gezin, een heerlijke vakantie toe!