dec 07

Poedercoat aanbrengen door Straalbedrijf Asten

Als metaal- of constructiebedrijf is het waarschijnlijk dat u veel metalen machines en/of producten heeft. De bedoeling is dat deze metalen machines lang mee gaan aangezien u vast veel geld hebben gekost en u liever niet om de zoveel jaar een nieuwe machine wilt hoeven te kopen. Daarnaast zijn onderhoudskosten ook duur. Bij Straalbedrijf Asten BV weten ze dat voorkomen beter is dan genezen. Daarom brengen zij poedercoats aan om uw machines te beschermen tegen slijtage en vocht.

Voordelen van Straalbedrijf Asten BV

Straalbedrijf Asten BV is gespecialiseerd in het beschermen van metaal. Ze hebben al 25 jaar lang ervaring. In deze 25 jaar hebben ze veel kennis op kunnen doen over hoe uw metaal het beste beschermd kan worden en er mooi uit kan komen te zien. Deze twee factoren worden bereikt door het aanbrengen van een dunne laag poedercoat. Doordat de laag er dun is zullen de eigenschappen en afmetingen van het metalen product of machine niet worden veranderd. De poedercoat is verkrijgbaar in verschillende kleuren, mat of glanzen en in verschillende structuren. De poedercoat wordt aangrebacht met een elektrostatisch apparaat en wordt vervolgens verhit in een over. Daarna is uw metaal beschermd tegen vocht en slijtage. U kunt bij Straalbedrijf Asten altijd rekenen op een geweldig eindresultaat.

Interesse

Bent u geïnteresseerd in het laten aanbrengen van een poedercoat laag? Ga dan naar de website om onder andere de prijzen van het poedercoaten te bekijken. Voor vragen kunt u gebruik maken van de contactgegevens.