jan 07

Packstore in Ede, ook voor noodsituaties!

Help! Staat er een deadline te springen in uw agenda? Of heeft een klant gevraagd om een vervroegde levering? Packstore is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het om- en inpakken van pakketten. U kunt gerust uw pakket door hen laten inpakken en opslaan. Ook in het weekend en in de avonduren zijn ze bereikbaar! Spoedklus? Dat is geen probleem bij Packstore!

Packstore, net even anders dan anders

Packstore is niet zomaar een bedrijf, behalve winst maken en hun diensten leveren hebben ze ook een ander doel: ze willen op hun manier iets terug geven aan de maatschappij. En dat doen ze door Maatschappelijk Verantwoord te Ondernemen, MVO noemt men het ook wel. Dit is een steeds populairder wordende manier van ondernemen. Want als bedrijf heb je vaak de macht en de middelen om een ander ook te kunnen helpen, Bij Packstore betekent dat dat ze mensen in dienst  hebben met een afstand tot de maatschappij, maar wel uitstekende werkzaamheden kunnen verrichten en zo iets bijdragen aan de kwaliteit van het bedrijf.

Ook een opdracht voor Packstore?

Goederen laten in- of ompakken door Packstore? Of heeft u een andere opdracht liggen? Packstore pakt het graag op, deze sociale werkplaats in Amsterdam staat klaar!