aug 21

Op zoek naar een recreatiepark in Nederland?

Wil je dit jaar je vakantie doorbrengen in eigen land? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te nemen op de website van recreatiepark de Leistert. Dit park is gelegen in Limburg en je kunt hier van alles beleven. Er zijn genoeg faciliteiten op het park zelf, maar ook in de omgeving kun je veel doen. Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten? Wij leggen het graag aan je uit!

Wat kun je allemaal doen?
De reden waarom we je aanbevelen om te overnachten bij recreatiepark de Leistert is omdat je hier heel veel kunt beleven. Zo kun je hier een potje bowlen, tennissen en golfen, maar ook kun je heerlijk zwemmen in het subtropisch zwembad. Houd je van vissen? Leef je dan met je hengel uit in de visvijver. Ook is deze camping perfect geschikt voor kinderen. Zo is er een indoor speeltoestel en organiseert het recreatieteam regelmatig leuke activiteiten. Hierdoor kun je het een camping in Limburg die kindvriendelijk is noemen.

Meer weten over dit recreatiepark?
Denk je ook dat recreatiepark de Leistert het geschikte park is waar jij komende vakantie wilt doorbrengen? Neem dan eens een kijkje op de website en krijg een goede impressie van wat je kunt verwachten. We raden je niet aan om te lang te wachten met het plaatsen van een boeking, want zo weet je zeker dat je op tijd bent en een mooie plek op het park hebt.