jan 27

Op zoek naar een leuke activiteit in Nijmegen?

Bent u op zoek naar een leuke activiteit in Nijmegen? Bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest voor uw beste vriend. Of een bedrijfsfeestje? Probeer eens iets anders dan een simpel diner op een chique locatie. Bubble voetbal is pas echt een leuke activiteit. Bij Bubble voetbal zit je bovenlichaam in een lucht gevulde plastic bal. Hierdoor kun je alleen je voeten en onderbenen gebruiken om te voetballen. Of om bijvoorbeeld een ander spel te spelen. Doordat je in een soort stootkussen zit kun je ook nog eens leuk tegen elkaar aan bumpen. Dit levert gegarandeerd hilariteit op.

U heeft zelf de touwtjes in handen.

BubbelBal levert de bubbelballen door heel Nederland en Belgiƫ. U bent dus niet gebonden aan een locatie waar u zelf niet helemaal tevreden over bent. Wilt u bijvoorbeeld dolgraag een manege als locatie? Dan brengt BubbelBal de ballen gewoon naar de manege. Heeft u nog geen idee welke locatie u wilt? Wellicht dat u op de website een geschikte locatie vindt. Hier kunt u per provincie/plaats een aantal geschikte plekken.

Meer informatie

Bent u enthousiast geworden? Wij helpen u graag verder met u vragen. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact op via het contactformulier. Dan krijgt u meer te horen over alle mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook meer informatie vinden op de website.