nov 07

Op een lekkere manier genoeg vitaminen en mineralen binnen krijgen

Veel mensen krijgen niet genoeg vitaminen en mineralen binnen door een tekort aan groentes en fruit. Goede alternatieven zijn groente en/of fruit sappen. Vooral voor kinderen die niet graag groentes en fruit eten zijn deze sappen een goed en lekker alternatief. Met de slowjuicers van Sap-It zullen bijna alle vitaminen en mineralen in uw sap blijven zitten! Naast het feit dat het maken van sappen met de slowjuicers lekker en gezond is, zijn de slowjuicers laag in energie gebruik, hebben deze een modern design en zijn geruisloos.

Genoeg vitaminen en mineralen

Mijn kinderen zijn lastige eters, vooral met groentes en fruit. Ik zocht al een langere manier om mijn kinderen de juiste hoeveelheid vitamines en mineralen te geven zonder dat zij de letterlijke groentes en fruit eten. Ik heb geprobeerd het te mengen met het eten, helaas viste zij de groentes en fruit er zo uit. Toen kwam ik een slow juicer van Sap-It tegen. Het is een kleine investering maar dat is het zeker waard! Mijn kinderen vinden de sapjes lekker en drinken het zonder zeuren op.

Ja, ik wil!

Bent u geïnteresseerd in de slowjuicers van Sap-It en wilt u graag een slowjuicer kopen? Op de website vindt u alle informatie over deze slowjuicers, daarnaast vindt u hier ook de contactgegevens en een contactformulier.