dec 21

MVO bij Packstore in Hengelo

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is steeds meer een trend aan het worden onder de ondernemers. Want ondernemers willen behalve winst maken ook iets terug doen voor de maatschappij. En dat kan op verschillende manieren. Packstore is een soort sociale werkplaats gevestigd in Ede en doet ook aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hoe? Dat lees je in dit artikel. Voor meer informatie over Packstore ga je naar de website.

Een sociale werkplaats maar dan net even anders!

Packstore neemt ook mensen aan met een afstand tot de maatschappij, hierdoor is het voor sommige mensen moeilijker om aan een baan te komen. Bij Packstore kunnen deze mensen aan de slag met uiteenlopende werkzaamheden. Hierbij kan je denken aan en in- en ompakken van goederen maar ook van verschillende halffabrikaten een eindproduct maken. Packstore is tevens een opslagplaats zodat het logistiek gemakkelijk is om voor Packstore te kiezen, als de producten klaar zijn voor verzending kunnen ze tijdelijk worden opgeslagen zodat  deze uiteindelijk gemakkelijk naar de klant kunnen.

Kies ook voor Packstore!

MVO is niet voor iedereen makkelijk, maar ook als ondernemer kan je bewuste keuzes maken. Door je opdracht aan Packstore uit te besteden doe je indirect ook wat terug voor de maatschappij. Ook ideaal voor uw sociale werkplaats  in Almelo.