sep 04

Mijn lampen van HK living

De inrichting van mijn huis is voor mij ontzettend belangrijk. Een van mijn grootste trotsen zijn dan ook mijn HK living lampen. Deze unieke lampen zijn prachtig en staan ontzettend goed in de stijl van mijn woning. De lampen zijn een echte blikvanger en vallen iedereen dan ook direct op. 

Bestellen bij wonen met lef

Mijn woning is een oudere woning in de binnenstad van Deventer, ik woon hier nu een aantal jaren en vond het ontzettend gaaf om de oude elementen te behouden maar het te combineren met nieuwe hippe elementen. Zo koos ik voor de lampen omdat ze heel modern en robuust zijn, ze steken af bij de ouderwetse bouwstijl en vallen dan ook direct op in de omgeving.

Naast dat het van zichzelf opvallende lampen zijn heb ik daarbij ook nog leuke accessoires aangeschaft bij de website wonenmetlef.nl, zij verkopen namelijk allerlei leuke accessoires waarmee ik mijn woning goed kon inrichten. Alles past volledig bij mijn smaak maar ik heb wel mijn favorieten. 

HK living is een geweldig merk

Zo vind ik HK living een geweldig merk waar ik iedere keer bij terug kom. Op de website is dit de eerste afdeling waar ik kijk als er nieuwe producten zijn. Ik vind het een leuk merk met unieke accessoires.