okt 23

Lunchpakketen berzorgen

Lunchpakketten maken voor een grote groep mensen neemt veel tijd in beslag en die tijd heeft u niet altijd vrij. Daarom kunt u beter een bedrijf inhuren die dit van u overneemt. Bij Houtop Profossional Food bent u hiervoor aan het juiste adres. Zij zijn het betrouwbare en flexibele verlengstuk van uw keuken. Houtop bedient verschillende soorten klanten in de markt, waardoor ze met hun 50 jaar ervaring gespecialiseerd zijn in het beleggen van dagverse broodjes, sandwiches en dergelijke.

Lunchpakketten

Bij Houtop zorgen ze voor talloze klanten in Nederland en België voor dagelijkse lunchpakketten. Ze hebben hier drie soorten lunchpakketten. U kunt daarnaast uiteraard ook zelf een lunchpakket op maat samen stellen. Ze produceren zeven dagen per week lunchpakketten en leveren deze dagelijks uit. De drie standaard pakketten zijn:
– Basis lunchpakket, met twee belegde broodjes, een flesje Spa, een mars en een banaan.
– Comfort lunchpakket, met een sandwich, een wrap, flesje Spa, vruchtenyoghurt en een appel.
– Delux lunchpakket, met een sandwich, een bagel, flesje Spa, vruchtenyoghurt, een vanille muffin en een banaan.

Bestellen van een lunchpakket

Bij Houtop helpen en adviseren ze u graag bij het kiezen of samenstellen van de lunchpakketten. Wilt u een lunch bezorgen Amsterdam? Geef dan uw  wensen voor een bestelling door. Zij nemen dan snel contact met u op om de wensen door te nemen en verder te concretiseren.