nov 21

Kom naar 5 sterren camping De Leistert

Kamperen hoeft niet helemaal back to basics te zijn. Op de 5 sterren camping van recreatiepark De Leistert bijvoorbeeld.  Een vakantie doorbrengen op de camping is allang niet meer afzien. Op recreatiepark De Leistert zijn er veel verschillende manieren om kamperen helemaal op jouw manier te doen. Zo beschikt deze 5 sterren camping over luxe ingerichte tenten. Ook wel Glamping, kameren met een glamourous randje. Niks haringen, een matje op de grond en lekkend tentzeil dus. Kamperen, maar dan met net iets meer comfort. Ook kinderen vinden dit geweldig. In een Leistert Lodge is het genieten van luxe. Deze Lodges bevinden zich allemaal in een straatje op het recreatiepark. Alle basisvoorzieningen zijn hier aanwezig. Denk aan keurig sanitair, keukenvoorzieningen en plaats om heerlijk te relaxen. De lodges zijn te huur voor groepen bestaande uit 4 tot 6 personen. Ga je niet in de zomer? Geen nood. In de Logdes is centrale verwarming en een overdekt terras met tuinmeubilair aanwezig. Je zult je snel thuis voelen op Recreatiepark De Leistert. Het park behoort dan ook tot de top van Nederland én Europa.

 

Genoeg te doen op dit recreatiepark

Wat voor soort onderdak je ook boekt op deze camping, op deze locatie in Limburg zit je sowieso goed. Er zijn meerdere lokale musea over uiteenlopende thema’s of ga naar hartenlust shoppen in Designer Outlet Roermond, die zit namelijk om de hoek. Ook de kinderen zijn blij met zo’n goed bed in de luxe tent op de 5 sterren camping. Zij kunnen namelijk volop hun energie kwijt in het subtropisch zwembad of de roeivijver. Er zijn fietsen te huur, net als skelters. Ook kunt u met het hele gezin een golfballetje gaan slaan. U maakt van iedere vakantiedag een feestje.

 

Sfeer proeven?

We begrijpen dat u graag zelf wilt meemaken waarom De Leistert zo vaak aanbevolen wordt, voor u er met het hele gezin neerstrijkt. Dat kan simpel vanuit uw luie stoel. Op de website kunt u het recreatiepark namelijk al bekijken via een virtuele tour.  Wanneer het u wel wat lijkt, bekijkt u direct op de site de actuele beschikbaarheid van uw tent, campingplaats of lodge naar wens. Wilt u graag iemand spreken over uw vragen of aanvullende informatie? Neem dan gerust contact op met de receptiemedewerkers. Zij helpen u graag verder.