okt 25

Kinderopvang Ducky Duck voor uw kinderen

Kinderopvang Bloemendaal gezocht? Heeft u al gedacht aan Ducky Duck? Dit kinderdagverblijf zit gevestigd in Bloemendaal en vangt met veel plezier en liefde uw kinderen op. Het kinderdagverblijf heeft een ideale balans gevonden tussen een professionele pedagogische benadering en de warmte van een thuis.

Wat doet Ducky Duck?

Dit kinderdagverblijf vangt uw kinderen met veel plezier op. Ze zijn een kinderopvang voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar. De kinderen kunnen voor- tusssen- en natijds worden opgevangen na school, maar het fungeert ook als dagopvang. Uw kinderen worden volgens een aantal pedagogische richtlijnen benaderd, deze zijn terug te vinden op de website van Ducky Duck. Hierbij kunt u denken aan het kind benaderen als individu en wordt het kind begeleid naar zelfstandigheid. Hierbij zijn de leidsters zich bewust van hun voorbeeldfunctie en zullen gedragen zich als een rolmodel.

Meer weten over Ducky Duck?

Ducky Duck is een bekend kinderdagverblijf in de omgeving Bloemendaal. Op de website is uitgebreide informatie te vinden, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een dagje samen met uw kinderen te gaan kijken. Zo kunt u kijken of de kinderen zich op hun plek voelen bij het kinderdagverblijf. Bezoek de website voor meer informatie via Kinderdagverblijf Ducky Duck.