jun 26

Jos van Dijck, dé hoedenzaak van Nederland

Vroeger werden hoeden gemaakt als functioneel kledingstuk. Ter bescherming van de kou of juist de zon. Daarnaast liet het zien dat je bij een bepaalde klasse hoorde. Tegenwoordig zijn hoeden weer helemaal in, de hoed wordt beschouwd als één van de meest gedraagde accessoires. Helaas is een echte tijdloze hoed die mooi blijft van structuur en kleur is lastig te vinden. Deze vindt je namelijk niet in een willekeurige winkel in de straat. Gelukkig kun je bij Hoedenzaak Jos van Dijck terecht voor unieke hoeden, van hoogstaande kwaliteit. Iedere hoed heeft zijn eigen achtergrond en verhaal. De naam “van Dijck” staat al jarenlang bekend als “garantie voor kwaliteit” in de hoedenwereld.

Assortiment hoeden

Naast eigen merk hoeden biedt Jos van Dijck nog veel meer andere merken. Zo verkoopt Jos van Dijck ook het bekende Italiaanse hoedenmerk: Borsalino. Dit merk staat bekend om haar elegantie en precisie.

Meer weten?

Wil je meer weten over de hoedenzaak van Jos van Dijck? Of wil je meer weten over het assortiment Borsalino hoeden? Ga dan snel naar de website, daar vindt je alle informatie die je nodig hebt en kun je een kijkje nemen in het gehele assortiment van hoeden. Natuurlijk kun je ook gewoon langs komen in de winkel, in Utrecht.