nov 22

Intensieve relatietherapie krijgt relatie weer op de rails

Relatietherapie in Amsterdam gezocht? Als u vast zit in uw relatie dan is het goed om hieraan te gaan werken. Vastgelopen patronen en gewoontes kunnen er uiteindelijk voor zorgen dat een relatie van gezond naar ongezond gaat, en dat is zonde. Want als u niet gelukkig bent in uw relatie dan betekent dat vaak dat u ook niet gelukkig bent in het leven. Is het dan altijd nodig om de relatie te verbreken? Nee, vastgelopen patronen kunnen worden losgebroken door relatie therapie. Zoals de uitzonderlijke therapie van Good Spirit.

Wat doet Good Spirit?

U wordt een aantal dagen, meestal drie, uit de dagelijkse gang van zaken getrokken om met uw partner aan uw relatie te werken. Door even weg te zijn van de dagelijkse afleiding kunt u de focus geheel op elkaar leggen. Er wordt gepraat over intieme verlangens, communicatie en andere belangrijke aspecten in de relatie. Natuurlijk met als doel om er uiteindelijk samen uit te komen. Maar hiervoor moeten de vastgelopen patronen wel worden losgebroken. Good Spirit ondersteunt hierbij.

Wat gaat u doen?

Door middel van uiteenlopende opdrachten wordt u tot inzichten in uw relatie geleid. DIt biedt u handvaten om verbeteringen aan te brengen. Meer hierover leest u op de website van Good Spirit.