jan 17

In balans met holistische therapie

Soms kan het fijn zijn om hulp te krijgen om weer in balans te komen. Voelt u onrust in uw lichaam, bent u ongelukkig of bent u snel gestrest? Dan is het wellicht een idee om een holistisch therapeut in te schakelen om uw innerlijke rust terug te brengen. Een holistisch therapeut gaat uit van drie elementen: de geest, het lichaam en de ziel. Zij gelooft dat deze drie eenheden niet van elkaar te scheiden zijn, maar wel te onderscheiden zijn als het om ontwikkeling gaat. De Holistisch Therapeut helpt u bij het in balans brengen en ontwikkelen van deze drie elementen, zodat u zich weer snel goed voelt. 

Behandelvormen

Er zijn bij Ananta verschillende holistische behandelvormen die u kunnen helpen. Zij bieden bijvoorbeeld coaching, lichaamsgerichte therapie of archetypische psychologie, sjamantische technieken, chakrapsyhologie, energiewerk of ze focussen zich op de communicatie met uzelf en anderen. De holistische therapeuten van Ananta zijn ervaren therapeuten en beschikken over de benodigde kennis om u volledig tot dienst te staan. Deze kennis is opgedaan bij een landelijke geaccrediteerde opleiding, dus al deze therapeuten zijn officieel bevoegd.

Contact opnemen

Denkt u de hulp van één van de holistische therapeuten nodig te hebben voor bijvoorbeeld een cursus zelfvertrouwen? Neem dan contact op met Ananta. Op de website is meer informatie te vinden over alle soorten therapie die Ananta biedt.