aug 06

In Amsterdam de tango leren of zien?

Organiseert u binnenkort een groot evenement? Zoals een bruiloft, (bedrijfs)feest of beurs? Dan is de nodige entertainment natuurlijk niet overbodig. Zorg ervoor dat u genoeg entertainment heeft zodat de mensen vermaakt worden en uw evenement nog lang zullen herinneren. Een idee voor entertainment is een show of openingsact van het prachtige danspaar Carlos en Mirella. Zij dansen in Amsterdam de tango de sterren van de hemel voor u.

Over Carlos en Mirella

Carlos en Mirella zijn een danspaar wat ontzettend goed kan dansen en daarnaast veel liefde voor de dans heeft. Daarom delen zij graag hun dans met u. Dit kan, zoals hierboven werd genoemd, in de vorm van een optreden door een show te geven of een op maat gemaakt openingsact in elkaar te zetten en uit te voeren, maar ook op andere manieren. U kunt bijvoorbeeld de tango leren in een workshop of samen met uw collega’s door middel van de tango aan teambuilding doen. Alles met behulp van dit geweldige danspaar.

Meer weten?

Ga nu naar de website voor alle informatie en voor de contactgegevens. Via de contactgegevens kunt u vragen stellen, opmerkingen achter laten of direct afspraken maken. Dit contact is altijd vrijblijvend. Ga nu naar de website!