apr 10

Hygiënische toetsenborden

Waar moet je aan denken bij hygiënische toetsenborden? Juist ja, medische toetsenborden. Medische toetsenborden worden veelal gebruikt in ziekenhuizen en tandartspraktijken. Het zijn toetsenborden die je makkelijk en snel kunt desinfecteren. Dat is natuurlijk hoognodig in de medici waar veel handwerk bij komt kijken. Natuurlijk zijn er verschillende facetten die komen kijken bij medische toetsenborden. Wil je weten welke? Lees dan gauw verder.

Centenna

Via Centenna kun je ook terecht voor andere producten die veelal gebruikt worden in de medici. Het gaat om simpele en makkelijke producten, alleen moeten deze geschikt zijn bijvoorbeeld ziekenhuizen. Je moet ze dus goed kunnen desinfecteren. Andere voorwaarden zijn dat het toetsenbord elektrisch veilig moet zijn, licht van kleur zodat vuil goed zichtbaar is, makkelijk te gebruiken en eenvoudig te blokkeren. Dit zijn enkele eisen die zijn verbonden aan de maak van medische toetsenborden.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de medische toetsenborden van Centenna of over andere producten die zij leveren aan bijvoorbeeld ziekenhuizen of tandartsen? Neem dan is een kijkje op de website of neem gelijk contact op met een van de medewerkers.