sep 01

Houten vloer laten schuren in Groningen

Mijn houten vloer schuren in Groningen is ontzettend goed gedaan. Een aantal maanden geleden wilde ik mijn vloer eens opknappen. De opknapbeurt zou meer tijd gaan kosten dan dat ik zelf zou willen wisten mijn vrienden mij te vertellen. Daarom besloot ik op zoek te gaan naar een professioneel bedrijf met verstand van zaken.

Een houten vloer gaat lang mee

Een houten vloer kies je niet om het te laten vervallen, je kiest er voor omdat het lang mee gaat en een zeer stevige vloer is. Daarnaast is het gemakkelijk om zo’n vloer netjes te houden als je er veel tijd en aandacht aan besteed.

Helaas schoot dit er bij mij nogal eens in. Daarom is de vloer nu dusdanig beschadigd dat ik het wel belangrijk vond dat het opgeknapt zou worden. De vloer ligt er nu niet meer zo bij zoals ik gehoopt had doordat wij toch vaak de schoenen aanhouden in huis en de meubels nogal eens verschoven worden.

Vloercompleet heeft de juiste kennis en ervaring

Ik zocht op parket schuren Groningen en kwam terecht bij vloercompleet. Zij wisten mijn vloer met de juiste kennis en ervaring volledig op te knappen. Nu ligt mijn vloer er weer zo goed als nieuw bij en kan hij nog jaren mee. Zeker met onze nieuwe regel om de schoenen uit te doen zullen we er nog een zeer lange tijd van genieten.