jul 06

Het organiseren van een FIFA toernooi

Speelt u graag FIFA alleen of met een paar vrienden, maar heeft u altijd al eens een FIFA toernooi met al uw vrienden of met een heel team willen spelen op groot scherm? Dat is mogelijk bij Movies5. Bij Movies5 kunt u zelf een FIFA toernooi organiseren, bijvoorbeeld het FIFA 2015 toernooi.

Een FIFA toernooi organiseren

Het FIFA toernooit speelt u op vier schermen met daarbij vier Playstations. Daarnaast kunt u gebruik maken van een scorebord om de stand van de teams bij te houden en ook wordt er een groot bioscoopscherm geleverd. U kunt met uw vereniging of met een grote groep vrienden het populaire FIFA 2015 gaan spelen in toernooi vorm. U kunt spelen in een volle kantine en de finale spelen op de middenstip. Het toernooi is te spelen met wel 64 deelnemers en 32 teams. Op een dag zijn er meerdere toernooien mogelijk.

Meer informatie over een FIFA toernooi

Bent u benieuwd geworden naar het FIFA toernooi organiseren? Ga naar de site en bekijk alle informatie. Ook kunt u contact opnemen indien u vragen heeft en zij helpen u bij Movies5 graag verder. Wilt u direct weten waar u aan toe bent? Vraag een vrijblijvende offerte aan op de site.