aug 02

Heerlijk zo’n camping met privé sanitair

U wordt midden in de nacht wakker omdat u onwijs nodig moet plassen. Hoe fijn is het dat u dan niet helemaal de camping over moet struinen in het holst van de nacht, terwijl het pikkedonker is en u geen hand voor ogen ziet. Het is koud en klam en die wandeling maakt u weer helemaal wakker. Gevolg; u kunt daarna niet meer slapen. Met de camping met privé sanitair van Recreatiepark de Leistert heeft u daar geen last meer van! Bij hen heeft u dus een eigen slaapplek met een eigen unit met warm water. Hierdoor heeft u eigen toilet, een eigen douche en een wastafel. U geniet dus wel van het gevoel van kamperen, maar met de luxe van thuis!

Het mooie Limburg

Naast dat u op de camping van Recreatiepark de Leistert uw eigen sanitair heeft geniet u hier van nog vele andere zaken. Allereerst bevindt u zich waarschijnlijk in een van de mooiste provincies van Nederland. Hier geniet u van prachtige natuur. Ook de Limburgse gezelligheid is hier heel erg hartelijk en verwelkomend.

Vele faciliteiten en recreatie

Tevens vindt u op het park van Recreatiepark de Leistert ook vele faciliteiten en recreatieve mogelijkheden. Hierdoor krijgt u dat optimale vakantiegevoel!