dec 15

Goedmaken met vriendin

Afgelopen jaar ben ik bij mijn vriendin de fout in gegaan en ben ik met een andere vrouw vreemd gegaan. Mijn vriendin kwam hierachter en al gauw had zij de wens dat ik mijn spullen pakte en maar een tijdje bij mijn ouders ging wonen. Ik had enorm spijt van het voorval en ik had de wens om alles uit de kast te halen om het weer goed te maken met mijn vriendin, zodat zij mij zou vergeven en mij weer in huis zou willen nemen. Champagne bezorgen was hiervoor een goede optie!

Webshop BoeketCadeau

Bij mijn ouders thuis ben ik via mijn laptop gaan kijken naar mogelijkheden die mij zouden kunnen helpen bij het goedmaken met mijn vriendin. Al gauw kwam ik terecht op de website van BoeketCadeau waar je de meest uiteenlopende producten kunt laten bezorgen. Via de webshop heb ik vervolgens champagne bestelt die ik bij mijn vriendin heb laten bezorgen. Ook heb ik ervoor gekozen om naar mijn vriendin bloemen te versturen, waardoor mijn vriendin mij hopelijk gaat vergeven.

Vergeven

Bloemen versturen kan bij een ander een ontzettend grote lach op het gezicht brengen, want na het bestellen van deze unieke cadeaus, heeft mijn vriendin mij vergeven en wonen wij inmiddels weer samen.