jan 17

Gietvloeren voor uw huis of onderneming

Bezig met een verbouwing? Of heeft u altijd nog de wens gehad om te investeren in een gietvloer zodat uw huis de uitstraling krijgt die u altijd heeft gewild? Dan kunt u bij Change My House terecht! Dit bedrijf uit Heerlen heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van allerlei soorten vloeren: gietvloeren, maar ook grindvloeren, PVC vloeren, troffelvloeren en meer. Change My House biedt gietvloeren in veel verschillende kleuren en patronen, dus er is voor ieder wat wils. 

Voordelen gietvloeren

Gietvloeren zijn erg populair zowel in huishoudens als in kantoren. Gietvloeren hebben namelijk veel voordelen. Een gietvloer is heel gemakkelijk te onderhouden en is slijtvast. Een gietvloer zorgt ervoor dat u geen naden in uw vloer heeft, waardoor het één geheel is en uw huis een strakke uitstraling zal geven. Daarnaast zijn gietvloeren geluidsabsorberend én is de vloer op elke ondergrond aan te brengen, mits deze vormvast is.

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een gietvloer? Neem dan een kijkje op de website voor meer informatie over gietvloeren of de andere diensten van Change My House, zoals spanplafonds. Of neem contact op met Change My House, zij helpen u graag aan een gietvloer die aan uw wensen voldoet.