nov 29

Gebolleerde eindrol nodig?

Bent u op zoek naar een gebolleerde eindrol? In dit blog kunt u daar meer over lezen. Wij vertellen niet alleen meer over de gebolleerde eindrol zelf, maar hebben het ook over de toepassingen hiervan. Er zijn veel verschillende soorten eindrollen, ieder met andere toepassingen. De naam geeft het al een beetje weg, gebolleerde eindrollenhebben een afschuining en zijn daarom in sommige situaties ideaal. Wij vertellen u graag meer over.

Transportbanden

Maar waar dient een afschuining dan precies voor? Dankzij een afschuining wordt een scheefloop voorkomen. Dit is te herkennen aan bijvoorbeeld de transportband die scheef over de rol loopt. De transportband kan ook beschadigd zijn door het schuren of tijdens het transporteren. Er kan bijvoorbeeld wat materiaal gemorst zijn door verschillende oorzaken, zoals asymmetrische belading, verkeerde bandspanning een verontreinigde transportband of onjuist afgestelde trommels. Laat u dus niet tegenhouden om een gebolleerde eindrol aan te schaffen. Gebolleerde eindrollen zorgen voor een stabiel spooreffect. Alleen het monteren van een gebolleerde eindrol is in de meeste gevallen al voldoende.

Meer informatie over gebolleerde eindrollen

Voor verdere informatie verwijzen wij u door naar de specialisten van ACB Transportbandenvoor gebolleerde eindrollen. Zij kunnen u alles over gebolleerde eindrollen vertellen en helpen u graag verder.