dec 30

Fondue Zaandam; iets voor u?

Heeft u iets om te vieren en wilt u dit doen door lekker uiteten te gaan bij een restaurant? Bent u toe aan iets nieuws? Dan is wellicht een fondue wel iets voor u. Bij Proeverij de Koekfabriek kunt u onbeperkt fonduen voor €19,95 per persoon. Erg voordelig dus! Proeverij de Koekfabriek is een prachtig restaurant, gelegen in Zaandam. Goed bereikbaar, hoge service en de beste kwaliteit. Daar kunt u altijd op rekenen bij Proeverij de Koekfabriek.

Waarom Proeverij de Koekfabriek?

Zoals gezegd: bij Proeverij de Koekfabriek kunt u rekenen op de beste service. Service vindt Proeverij de Koekfabriek dan ook heel erg belangrijk. Het gaat erom dat u, de klant, tevreden bent. Bij Proeverij de Koekfabriek kunt u kiezen uit drie kaasfondues of een Chinees fondue. De bijbehorende ingrediënten kunt u onbeperkt bij bestellen. Eindeloos genieten van een fondue met familie, vrienden of collega’s. Kortom: een erg leuk, en vooral een lekker, uitje!

Wilt u ook fonduen bij Proeverij de Koekfabriek?

Bent u geïnteresseerd in een avond genieten van een heerlijke fondue? Reserveer dan vandaag nog bij Proeverij de Koekfabriek. Dit kan via de website, maar ook via de contactgegevens. Een fondue restaurant in Zaandam? Kom naar Proeverij de Koekfabriek en geniet!