sep 07

Flexibel werken? Kies voor een mobile office van Centenna!

Wil je graag flexibel kunnen werken? Dus overal je laptop open klappen, mobiel zijn en binnen enkele minuten weer kunnen vertrekken? Maar aan de andere kant, werken met goede appartuur is ook belangrijk. Af en toe wil je misschien wel iets printen. Ga je bij klanten op bezoek en wil je direct een goed aanbod voorleggen? Of een mooie offerte uitdraaien zodat de klanten er meteen naar kunnen kijken? Dan is een mobile office iets voor u! Deze kan je bestellen bij de gespecialiseerde zaken, waaronder Centenna!

Een mobile office, ontwikkeld in Europa

De mobile Offices die worden geleverd door Centenna, worden in Europa ontwikkeld. Ze worden met de hand gemaakt en zijn voorzien van de laatste specificaties. Hierdoor gaat het mobile office met de laatste ontwikkelingen mee. Het handige van een mobile office is dat er ook direct een aangesloten printer is. Hierdoor kan je direct printen wat je graag zou willen printen en direct overhandigen aan de klant

Het volledige aanbod van Centenna

De winkel Centenna biedt nog veel meer dan alleen mobile offices, je kan er bijvoorbeeld ook terecht voor de aanhoop van tablethouders en opbergmeubilair van bijvoorbeeld de laptop en tablet. Voor een overzicht van verschillende producten gaat u naar de website van Centenna.