dec 02

Fillers; meer informatie

Wilt u graag een fillers behandeling laten toepassen op uzelf? Dat kan! Het laten toepassen van fillers gebeurd met hyaluronzuur. Dit komt in ons lichaam voor en zorgt voor de productie van elastine en collageen. Wordt u ouder? Dan neemt de productie hiervan af. Wanneer u fillers met hyaluronzuur toepast in uw lichaam neemt de productie van dat hyaluronzuur weer toe. De rimpel wordt hierdoor opgevuld en de aanmaak van een jongere huid wordt zo gestimuleerd. Een fillers rimpelbehandeling is geschikt voor alle bestaande rimpels. Eigenlijk is een rimpel gewoon een litteken. U kunt deze prima opvullen met een filler. Het hangt hierbij wel af van de diepte van uw rimpel wat voor een filler uw arts toe gaat passen. Benieuwd naar meer informatie? Dan kunt u verder lezen in dit blog of naar de website van Huisartskliniek.nl. 

10% kennismakingskorting

Een fillers behandeling bij Huisartskliniek.nl wordt veilig en laagdrempelig aangeboden. De arts bekijkt altijd de mogelijkheden tijdens een gratis consult. U krijgt hier dan eerlijk advies over hoe de rimpel het beste opgevuld kan worden. Ook worden de mogelijkheden besproken binnen uw budget. De fillers rimpelbehandeling is afhankelijk van het soort filler dat wordt gebruikt. Erg prettig is dat u 10% kennismakingskorting krijgt bij uw eerste behandeling.

Surf naar de website

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Huisartskliniek.nl. Heeft u een vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen. U wordt van harte verder geholpen.