dec 30

Export naar de Antillen

Het is voor sommige Nederlanders nodig om voor hun werk naar het buitenland te verhuizen. Het is zelfs soms zo belangrijk, dat zij gaan verhuizen naar de andere kant van de wereld. Zo zijn er enorm veel ondernemers die hun geluk gaan beproeven in de Antillen. Hier hebben zij het geluk dat ze te maken krijgen met veelal Nederlandse ondernemers, omdat deze hier natuurlijk zijn achtergebleven tijdens de kolonisatie. Hierdoor is de Antillen veelal de plek voor ondernemers om hun koffers naartoe te pakken. Caribex Shipping kan hierbij helpen!

Exporteren van goederen

Caribex Shipping kan ervoor zorgen dat uw goederen op de juiste manier worden geëxporteerd naar de Antillen. Zij kunnen door middel van containers ervoor zorgen dat uw goederen hierin geplaatst worden en veilig overzee worden gebracht. Hierdoor hoeft u een auto die u gebruikt in Nederland niet helemaal te verkopen. Deze kunt u namelijk laten verschepen naar de nieuwe bestemming, zodat u ook hier gebruik kunt gaan maken van uw eigen auto.

Meer weten over de export naar de Antillen

Wilt u meer weten over exporteren naar Aruba, Bonaire of Curaçao? Dan is het zaak om zeker eens contact op te nemen met de specialisten van Caribex Shipping. Deze zullen ervoor zorgen dat uw goederen op tijd op bestemming zullen komen.