apr 18

Een vertaler in Rotterdam inschakelen

Wilt u graag als bedrijf doorbreken in het buitenland? Dan moet u natuurlijk bekend worden bij en bereikbaar worden voor buitenlandse gasten en klanten. Dit betekent onder andere dat het nodig is bepaalde dingen te vertalen. Denk aan uw website, algemene voorwaarden, folders, maar ook contracten. Deze dingen zijn erg belangrijk en daarom is het belangrijk dat er geen fouten in de vertaling zitten. Schakel daarom een vertaler in Rotterdam van Tongo vertaalbureau in.

Tongo vertaalbureau

Tongo vertaalbureau is een vertaalbureau met een breed netwerk van freelance vertalers. Deze vertalers hebben allemaal een diploma op zak als vertaler of taaldeskundige. Dit betekent dat u altijd vertalingen terug zult krijgen, die van goede kwaliteit zijn en geen fouten bevatten. U zult de vertaling tijdig ontvangen. Voor slechts 11 cent per woord ontvangt u een kwalitatief goede tekst terug. Kortom: hele goede service, een zeer goede tekst en dat allemaal voor een erg laag en helder tarief.

Contact opnemen

Wilt u contact opnemen met Tongo vertaalbureau, omdat u vragen of opmerkingen heeft of omdat u direct een tekst wilt achterlaten bij een Nederlands naar Engels vertaler om te kunnen vertalen? Ga dan naar de website. Hier vindt u alle contactgegevens en kunt u via de website contact opnemen.