jul 18

Een sorteermachine op maat dankzij DT Dijkstra

Gebruikt u op de werkvloer regelmatig gebruik van een sorteermachine, of wil u dat in de toekomst gaan doen? Werkt u bijvoorbeeld in de agrarische sector en kan u goed een sorteermachine gebruiken voor het sorteren van diverse groentes en gewassen? Maak dan eens kennis met DT Dijkstra. Zij ontwikkelen sorteermachines op maat, die passen bij het bedrijf en het product. Snel werken maar toch nauwkeurig? Met een sorteermachine van DT Dijkstra kan u hierop rekenen.

Waarom de sorteermachines van DT Dijkstra?

Het is belangrijk dat de machine eenvoudig is om te gebruiken, hierdoor kan uzelf ermee werken maar ook het personeel. Door een scherpe prijs te bieden kan u snel werken en efficient. De kwaliteit van de gewassen blijft behouden en hier kan de machine op worden afgesteld, zo hoeft u geen schade te lijden.

Meer informatie op de website van DT Dijkstra!

Op de website vindt u alle informatie over deze machines. Zit er een bij voor u? Dan kan u hiermee direct aan de slag. Uiteraard kan u ook een vraag stellen aan een van de experts van DT DIjkstra. De contactgegevens vindt u op de website, om deze te bezoeken klikt u hier.