aug 20

Een safaritent ingericht

Tijdens de zomervakantie kan jij verblijven in de meest luxe safaritenten van de specialist Villatent. Deze specialist heeft op verschillende plaatsen in Europa safaritenten staan, waarin jij samen met jouw hele gezin kunt verblijven tijdens jouw vakantie. De safaritenten zijn voorzien van verschillende luxe, en maakt van jouw normale kampeervakantie, een luxe kampeervakantie die van alle luxe is voorzien.

Totaal ingericht

De safaritenten zijn al volledig ingericht voor jou, en jij hoeft alleen maar op bed neer te ploffen, terwijl jouw kinderen heerlijk kunnen genieten van de aanwezige zwembad op de camping. Terwijl jouw vrouw heerlijk een kopje koffie zet met de Nespresso apparaat, kan jij ondertussen naar de hangmat lopen, waarin jij heerlijk kunt genieten van de warme zon. De safaritenten zijn volledig gemeubileerd en zorgen ervoor dat jij je in complete luxe waant. Daarnaast heb je de beschikking over een enorm mooie luxe loungeset, waar jullie samen heerlijk in de avonden kunnen zitten, en kunnen genieten van al het heerlijke eten dat moeder op de keukenblok heeft gemaakt.

Wil jij meer informatie over een safaritent huren, en wil jij weten op welke locaties de safaritenten staan? Surf dan direct naar de website van Villatent, en vraag direct meer informatie aan!