apr 01

Een nieuwe braamstruik kopen?

Bent u altijd druk in de weer met uw tuin? Wilt u elke keer weer wat anders? Een nieuwe plant, bloem of bijvoorbeeld nieuwe bramenstruiken? Dan bent u aan het juiste adres bij Gardenzo. Gardenzo heeft een zeer groot en uiteenlopend assortiment aan tuinproducten. Ze streven er altijd naar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en dit is goed te merken. Zo hebben ze hun klantenservice uitstekend voor elkaar. U kunt hen bereiken via telefoon, de chat op de website en via de e-mail. Kortom: ze zijn u graag van dienst en helpen u bij al uw vragen indien dat nodig is. 

Gardenzo

Gardenzo is met ruim 30 jaar ervaring een specialist op het gebied van het verpakken en versturen van planten, maar ook andere tuinproducten. Gardenzo wilt een totaalwebshop zijn voor u, waar u voor veel verschillende soorten producten terecht kunt. Komt u er niet helemaal uit? Dan helpt het team van Gardenzo u graag verder met het benodigde advies. Gardenzo is u in ieder geval graag van dienst!

Planten kopen

Wilt u nieuwe planten kopen? Of een nieuwe braamstruik? Bij Gardenzo vindt u het. Nieuwsgierig naar meer? Bekijk dan het assortiment van Gardenzo. Tevens vindt u op de webshop van Gardenzo alle contactgegevens.