okt 18

Een FIFA toernooi organiseren

Bij Movies5 hebben ze unieke schermen, prachtige locaties en creatieve ideeën. Hiermee maken ze van een evenement een onvergetelijke belevenis. Bij Movies5 kun je zelf evenementen organiseren zoals een buitenbioscoop onder de sterren maar ook kun je een FIFA toernooi organiseren. Movies5 verast en inspireert haar klanten met creativiteit, betrouwbaarheid en deskundigheid.

Een toernooi

Lijkt het je leuk om een FIFA toernooi te organiseren? Dan kan dus bij Movies5. Het toernooi speel je op drie verschillende schermen met drie Playstations. Via het scorebord kun je eenvoudig de stand bij houden en de teams verdelen. Je kunt een toernooi organiseren voor 32 of 64 mensen. De finale wordt gespeeld op de bioscoopschermen, zo wordt het spel nog spannender.

Andere opties

Naast het FIFA toernooi kun je ook nog meer organiseren. Zo kun je bijvoorbeeld ook een Call of Duty game organiseren voor al je vrienden. Thuisbioscopen, buitenbioscopen en grote buitenbioscopen zijn ook een optie. Wil je een game toernooi? Op de site kun je alle informatie vinden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden dan kan je ook vrijblijvend contact opnemen. Bij Movies5 helpen ze je graag om op een verassende manier jou evenement te laten slagen. Voor een indrukwekkende en bijzondere ervaring moet je dus zijn bij Movies5.