aug 22

Duurzaam bouwen

Je gaat bouwen en je wilt graag bouwen met natuurlijke grondstoffen. Het liefst die oneindig beschikbaar zijn. Maar hoe kom je bij informatie over deze biobased producten? Geen zorgen. Je bent dan bij de Bouwboulevard aan het juiste adres voor de informatie over biobased producten. De Bouwboulevard is namelijk gericht op het informatie geven van duurzame producten voor de bouw.

Bouwboulevard voor biobased

Het doel van de Bouwboulevard is om informatie te geven over duurzame bouwproducten. Een belangrijk onderwerp van deze Bouwboulevard is Biobased. Biobased wil zeggen dat er gebouwd wordt met materialen die duurzaam zijn.

Bij de Bouwboulevard zijn er verschillende standhouders aanwezig. Je kan hierbij denken aan bedrijven die duurzame (biobased) producten leveren voor de bouw en voor werk- en leefomgeving. Hiernaast zijn er ook standhouders zoals informatie- en kennisinstellingen die een relatie hebben met de bouwwereld. Tenslotte zijn er ook standhouders die zich bezig houden met duurzaam bouwen en inrichten.

Wil jij ook meer informatie over biobased producten of wil jij ook standhouder worden op de Bouwboulevard? Ga dan snel naar de website. Daar vind je namelijk alle informatie over de Bouwboulevard. Heb je nog vragen aan ze? Stel deze gerust aan ze. Ze zullen deze zo snel mogelijk voor je beantwoorden.