sep 03

De verslaving nam mijn leven over

Voor een avond uitgaan kwam een van mijn vrienden met een gek idee. Laten we een keer heroïne gebruiken, hij had het zelfs al bij zich. Ik deed mee uit nieuwsgierigheid. Maar dat bleef niet bij een keer. Ik was verslaafd. Heroïne nam mijn hele leven over. Wanneer ik heroïne gebruikte had ik het gevoel dat ik de hele wereld aan kon, maar wanneer ik geen heroïne gebruikte had ik een heel onprettig gevoel, daarnaast werd ik misselijk en trilde ik heel erg. Dat was het punt en heb ik samen met mijn ouders besloten om hulp te zoeken, dit heb ik gevonden bij Stichting Miroya.

Hulp met kwaliteit

Miroya sprak mij aan door de kwaliteit die zijn bieden. Daarnaast had ik veel succesverhalen gehoord over Miroya. Miroya was niet de eerste stichting waar ik geprobeerd heb clean te worden en ook clean te blijven. Miroya is wel de enigste stichting die er voor heeft gezorgd dat ik nu nog steeds na een jaar clean ben.

Voor meer informatie over de verslavingszorg, verschillende verslavingen, de behandelingen van Miroya en de kwaliteit die Miroya biedt kunt u terecht op de website. U kunt contact opnemen met een van de medewerkers via telefoon of mail.