mrt 20

De sociale werkplaats Bunnik

Bent u als ondernemer actief in de omgeving van Bunnik en bent u op zoek naar een specialist die u kan helpen bij het logistieke traject? Dan zit u met de sociale werkplaats Bunnik genaamd Packstore altijd goed! Deze kunnen namelijk ervoor zorgen dat u hulp krijgt bij het logistieke traject en bovendien kunnen zij ook de verpakwerkzaamheden van uw producten gaan regelen. De sociale werkplaats van Packstore kent enorm veel voordelen voor de ondernemer en dit maakt van deze specialist dan ook een zeer geliefde specialist waar bedrijven graag meer samenwerken.

Voordelig met Packstore

De specialist Packstore biedt u namelijk enorm veel mogelijkheden en dit bieden zij tegen zeer scherpe tarieven aan. Het geweldige aan Packstore zijn bijvoorbeeld de werktijden. Packstore werkt namelijk niet alleen doordeweeks, maar biedt ook hun diensten aan in de avonduren en in de weekenden. Packstore is daarom een zeer complete partner voor wanneer u op zoek bent naar een partner omtrent verpakwerkzaamheden, maar ook voor het logistieke traject. De mogelijkheden die u hebt met Packstore leest u allemaal gemakkelijk in één overzicht op hun website.

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over Packstore en wilt u graag een offerte aanvragen? Surf dan direct naar hun website en lees alles over dit bedrijf!