nov 27

De professionele mediator in Assen

Heeft u een conflict en komt u er niet uit met de tegenpartij? Schakel dan de hulp in van Mediatorpraktijk Noord Nederland. Met behulp van mediation kunt u tot een goede oplossing voor beide partijen komen. Dit is bij een scheiding natuurlijk een mooi streven. Een scheiding is immers al een hele vervelende zaak. Bij een scheiding moet u met veel zaken rekening houden. In het geval van kinderen moeten er bijvoorbeeld afspraken worden gemaakt over de opvoeding. Maar ook moeten er verschillende bezittingen worden verdeeld. Hieronder valt bijvoorbeeld het huis en de inboedel. 

Waarom mediation?

In plaats van mediation kan men er ook voor kiezen om naar de rechter te stappen. Echter, kost zo’n juridische procedure een hoop tijd en geld die u ook voor andere dingen kunt gebruiken. Bij mediation werkt u samen met de tegenpartij naar een oplossing toe die voor beide partijen bevredigend is. Hierdoor kan een vechtscheiding worden voorkomen.

Contact

Wilt u graag de hulp van een mediator Assen inschakelen om uw scheiding op een normale en prettige manier te laten verlopen? Surf dan naar de website van het bedrijf. Hier vindt u de mogelijkheden en de voordelen van mediation. Daarnaast kunt u op de website enkele recensies lezen en vindt u de contactmogelijkheden.