okt 24

Camping in Limburg? Camping De Leistert!

Wie camping in Limburg zegt, zegt De Leistert. Deze camping is er eentje uit de top van Nederland en van Europa. Dat is niet voor niets, deze camping heeft veel te bieden voor het hele gezin. Terwijl jij lekker op je eigen terras zit en eindelijk dat boek uitleest, spelen de kinderen in de grote speeltuin of worden ze vermaakt door recreatie duo Pluck en Pien. In de vakantieperiodes zijn er speciale seizoensgebonden recreatieprogramma’s. Ook Limburg hoort gewoon bij Nederland, dat bekent kans op een enkele regenbui. Gelukkig kun je je bij De Leistert prima binnen vermaken. Laat je creativiteit de vrije loop in het Klushuis, of ga los in de indoor speelhal. Nog even van de glijbaan in het subtropisch zwembad en nog een balletje werpen bij de bowling? Klinkt als een echte vakantiedag, nietwaar?

Bestel maar, bestel maar

Wanneer je er de hele dag op uit bent geweest, heb je natuurlijk zin om heerlijk te eten. Hiervoor zijn er meerdere mogelijkheden op camping De Leistert. Lekker snacken bij Mr. Friet bijvoorbeeld, of iets uitgebreider uit eten bij restaurant La Selva of Buitenhof dat beschikt over twee heerlijk luxe terrassen. Kies waar jij vanavond dineert en bestel maar, de menukaarten zijn namelijk uitgebreid. Neem gerust vast een kijkje op de kaart op de website. Gooi na het eten trouwens even een pijltje in het Sportcafé.

 

Eerst kijken, dan kamperen

Natuurlijk wil je eerst een kijkje nemen bij jouw komende vakantiebestemming. Bekijk de camping in Limburg daarom online met een virtuele tour. Zie je jezelf al helemaal zitten? Bekijk dan snel de last minutes. Je kunt ook contact opnemen met de receptiemedewerkers. Zij weten precies welke mogelijkheden het best bij jouw wensen passen.