nov 07

Bloemen bestellen met extra’s

Bloemen bestellen, dit kan voor elke gelegenheid. Denk aan een verjaardag of het behalen van een diploma, maar ook voor een begrafenis of het liggen in een ziekenhuis. Bloemen kunnen emoties oproepen en weghalen. Boeketten kunnen aangepast worden aan de situatie. Op deze manier passen de bloemen altijd bij het gebaar wat je wilt uitstralen. Boeketcadeau wil deze uitstraling nog duidelijker maken en heeft voor elk thema verschillende extra’s die je samen met de bloemen kunt laten bezorgen. 

De extra’s

De extra’s die je naast de bloemen kunt laten bezorgen zijn allemaal aangepast aan verschillende situaties. Denk bijvoorbeeld aan een fles wijn. Deze kun je geven als er iets te vieren valt. Dit geldt voor een promotie, verjaardag, jubileum of slaging. Voor de jongere onder ons zijn ballonnen een idee als er iets te vieren valt. Als je steun wilt betuigen aan iemand na bijvoorbeeld een scheiding of juist een romantisch gebaar wilt afgeven, is chocolade gepast. Eén laatste voorbeeld van één van de extra’s is een fruitmand. Deze zul je iemand geven zodra iemand ziek is, om een weerstand op te bouwen door middel van de voedingsstoffen in het fruit.

Bestellen

Ga snel naar de website van Boeketcadeau en laat uw bloemen en fruitmand bezorgen. Op de website vindt u het hele assortiment en kunt u direct de eerstvolgende bezorgmogelijkheid zien. Verzendkosten zijn slechts 7,95 euro in Nederland en België.