mrt 12

Bij Sabredy’s Pastry Shop bestelt u online cupcakes

Heeft u binnenkort een feestje waarbij u cupcakes wilt serveren? Maar bent u zelf niet zo’n keukenprinses? Dan helpt Sabredy’s Pastry Shop u graag verder. Bij ons kunt u eenvoudig en snel online cupcakes bestellen. Een cupcake is weer eens iets anders dan een taart of een plak cake. Naast het feit dat onze cupcakes fantastisch smaken, zijn ze ook nog eens prachtig om te zien. Ware kunstwerkjes waar het bijna zonde is om ze op te eten. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan snel verder voor meer informatie ..

De werkwijze van Sabredy’s Pastry Shop

Wij werken enkel en alleen met de meest verse en beste ingrediënten om onze cupcakes te bereiden. Kwaliteit is voor ons namelijk erg belangrijk. Uiteraard kunt u uit onze webshop al heerlijke cupcakes bestellen. Maar wilt u liever een cupcake gemaakt op maat en geheel afgestemd op uw wensen en behoeften? Geen enkel probleem! Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Om inspiratie op te doen kunt u vast een blik werpen in onze galerij op de website.

Alle informatie online te vinden

Voor meer informatie over Sabredy’s Pastry Shop en onze cupcakes kunt u terecht op de website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd van harte verder en voorzien u graag van de informatie die u nodig heeft.