mrt 26

Beleef jullie vakantie in Brabant

Van plan om jullie gezinsvakantie in Nederland door te brengen? Wat een goed idee! Want ook in ons eigen land zijn er nog zoveel mooie plaatsen om te ontdekken. Voorbeeld hiervan is Brabant. Vanuit iedere plaats in Nederland is dit prima bereisbaar. Daarnaast ben je hier verzekerd van gastvrijheid, tal van verschillende soorten uitstapjes, een Bourgondische levensstijl en een prachtige omgeving. Reden genoeg dus, om naar Brabant te vertrekken in de volgende vakantie. Wij helpen je graag bij de zoektocht naar een camping in Brabant. Want dat is natuurlijk wel de allerleukste manier om de vakantie met het hele gezin door te brengen.

Kinderveld, comfort kampeerplaats of privé sanitair
Wat belangrijk is aan een goede camping? Schoon sanitair, een goede accommodatie en voldoende activiteiten belangrijke factoren voor een goede camping. Daarnaast is het fijn als er aan de kinderen wordt gedacht, bijvoorbeeld door kindvriendelijke accommodaties en genoeg superleuke activiteiten. Een voorbeeld van een camping die dit allemaal heeft is camping TerSpegelt in Brabant. Deze camping is uitgeroepen tot ‘Holland Topcamping’. Je vindt hier bijvoorbeeld Speelparadijs SterrenStrand, waar kinderen een hele dag kunnen vermaken. Onder jullie toezicht, want zelf kunnen jullie heerlijk op het strand in de zon zitten. Tieners hangen ondertussen rond in de Hangout van de camping. Op de werkplaats maken ze de mooie souvenirs zelf, als aandenken voor thuis.

Zij heten je van harte welkom
Bekijk online vast de foto’s, de virtuele tour en de referenties. Ook staan de receptiemedewerkers klaar met aanvullende informatie en antwoord op je vragen. Zij heten je van harte welkom op de camping. TerSpegelt heeft trouwens als een van de weinige campings een eigen magazine. Daar lees je alle ins en outs van jullie volgende vakantieadres. Laat vooral ook even de kinderen een kijkje nemen, de voorpret is begonnen!