jun 03

Beleef Brabant op zijn best

De beste vakanties beleef je in Brabant. Ook in ons eigen land zijn er namelijk nog zoveel mooie plaatsen om te ontdekken. Voorbeeld hiervan is Brabant. Vanuit iedere plaats in Nederland is dit prima bereisbaar. Daarnaast ben je hier verzekerd van gastvrijheid, tal van verschillende soorten uitstapjes, een Bourgondische levensstijl en een prachtige omgeving. Reden genoeg dus, om naar Brabant te vertrekken in de volgende vakantie. Wij helpen je graag bij de zoektocht naar een camping in Brabant. Want dat is natuurlijk wel de allerleukste manier om de vakantie met het hele gezin door te brengen.

Comfortabel en kindvriendelijk
Goede accommodaties met schoon sanitair en voldoende activiteiten belangrijke factoren voor een goede camping. Het zijn de factoren die de basis vormen van een goede vakantie. Daarnaast is het fijn als er aan de kinderen wordt gedacht, bijvoorbeeld door kindvriendelijke accommodaties en genoeg superleuke activiteiten. Een voorbeeld van een camping die dit allemaal heeft is camping TerSpegelt in Brabant. Deze camping is uitgeroepen tot ‘Holland Topcamping’. Je vindt hier bijvoorbeeld Speelparadijs SterrenStrand, waar kinderen een hele dag kunnen vermaken. Onder jullie toezicht, want zelf kunnen jullie heerlijk op het strand in de zon zitten. Tieners hangen ondertussen rond in de Hangout van de camping.

Lees het magazine!
Ooit van een camping met een eigen magazine gehoord? Vakantiepark TerSpegelt heeft het gewoon! Hier kun je op je gemak vast een kijkje nemen. Natuurlijk kun je ook persoonlijk contact opnemen. De receptiemedewerkers klaar met aanvullende informatie en antwoord op je vragen. Zij heten je van harte welkom op de camping. Bekijk je liever eerst zelf de aanvullende informatie? Daar is het eigen magazine van TerSpegelt ideaal voor. Hierin staat informatie, leuke weetjes en meer beeldmateriaal om een volledig beeld van dit vakantiepark te krijgen. Daar lees je alle ins en outs van jullie volgende vakantieadres.