aug 03

Belangrijke documenten goed geordend

Infominds heeft een heel goed systeem op de markt gebracht. Het opslaan van belangrijke documenten, berichten en emails schiet er nog al eens bij in. ‘Dat doe ik later wel’ Toch heb je vroeg of laat deze documenten nodig en die raken nog wel eens kwijt. Zo worden emails op den duur verwijderd en als je teveel bestanden hebt kan dit regelmatig voorkomen.

Netjes sorteren en opslaan van belangrijke documenten

Om dit te voorkomen kun je een systeem inschakelen dat er voor zorgt dat alles netjes gesorteerd word opgeslagen. Zodat je moeiteloos alle belangrijke berichten terug kunt vinden op je computer, netjes gesorteerd. 

Misschien kent u wel dat u er achter komt dat een collega in het verkeerde document heeft gewerkt en daardoor uw document verloren is gegaan. Of u heeft een bericht nodig dat nog ergens rondzwerft in uw mailbox. In dat geval is het handig om een documents delivery te hebben. Dit zorgt er voor dat alles op de goede plek word opgeslagen en netjes bewaard zal blijven. 

Zo raak je niet meer zo snel alles kwijt en is het altijd gemakkelijk terug te vinden. Het word goed opgeslagen dus je hoeft het niet meer uit te stellen tot het niet gebeurd. Het word netjes automatisch bijgehouden voor je zodat het allemaal netjes opgeslagen is. Delivery documents is de uitkomst voor de echte chaoten.