jun 22

Aanschaf van bedrijfswagen

Ben jij op zoek naar een bedrijfswagen voor jouw onderneming? Dan ben jij bij Veenhuizen Bedrijfsauto’s aan het juiste adres! Deze specialist bestaat al meer dan 35 jaar, en heeft enorm veel verstand van bedrijfswagens. Het is mogelijk om bij deze specialist de bedrijfsauto te leasen, maar je kunt ook gewoon bij deze specialist de bedrijfswagens kopen. Een bedrijfswagen koop je daarom ook altijd bij Veenhuizen Bedrijfsauto’s.

De diensten van Veenhuizen Bedrijfsauto’s

Naast de verkoop en het leasen van bedrijfsauto’s, is het ook mogelijk om bij Veenhuizen Bedrijfsauto’s jouw bedrijfswagen te laten repareren. Dit allemaal tegen een zeer scherp tarief, en in de garage van Veenhuizen Bedrijfsauto’s betaal je dan ook nooit teveel voor een reparatie. Daarnaast is het ook mogelijk om de APK, kleine of een grote beurt door Veenhuizen Bedrijfsauto’s te laten doen. Ook is het mogelijk om jouw auto om te bouwen tot een rolstoelvervoer. Al met al heeft Veenhuizen Bedrijfsauto’s vele diensten, waarmee ze jou kunnen helpen.

Wil jij meer informatie over Veenhuizen Bedrijfsauto’s, omdat jij een bedrijfsauto wilt kopen? Maak dan direct een afspraak met Veenhuizen Bedrijfsauto’s om de mogelijkheden te bespreken. Een bedrijfswagen kopen doe je altijd het snelst en het meest goedkoop bij Veenhuizen Bedrijfsauto’s.