sep 04

Gebruik een transport rollenbaan

Heeft u een grote productiehal waarin u verschillende producten moet verplaatsen? Dan is het raadzaam om daar wat hulp voor te zoeken. Een rollenbaan zorgt er voor dat producten gemakkelijk verplaatst worden. Schaf dit dus aan voor een grotere efficiëntie. Hoe kiest u de juiste transport rollenbaan? Dit hangt deels af van het product dat u gaat verplaatsen. Wat voor soort product wordt er vervoerd en wat voor soort rollenbaan heeft u dan nodig? Voornamelijk het gewicht en de afmetingen zijn belangrijk.

Verschillende producten

Uw producten wegen dus zwaar mee in de beslissing. Heeft u lichte producten zoals in de food branche of bent u werkzaam in de zwaardere industrie? Dit speelt een grote rol in de keuze die u maakt. Maakt u bijvoorbeeld geen goede keuze en is uw rollenbaan de licht of te klein? Dan is het mogelijk dat uw producten schade oplopen. Weet u al wel waar u de rollenbaan wilt hebben? Dan kunt u ook vast de juiste afmetingen bepalen.

Raadpleeg de specialisten

Voor deze transport rollenbaan kunt u terecht bijACB Transportbanden. Vraag om hulp zodat u de juiste keuze maakt. Neem daarom contact op met de specialisten, zodat zij u kunnen voorzien van advies. Het assortiment is hier groot, maar het advies specifiek. U weet dus zeker dat u de beste transportband voor uw klus koopt.